ŽARKU LAZETIĆU PREKIPELO: Živimo u Srbiji, znamo svi šta se očekuje!
Žarko Lazetić, Foto: Starsport©

NEĆE VIŠE DA ĆUTI

ŽARKU LAZETIĆU PREKIPELO: Živimo u Srbiji, znamo svi šta se očekuje!

Dosta mu je kalkulacija

Objavljeno: 19:37h

Fudbaleri TSC-a su na kratko preuzeli drugu poziciju na tabeli Superlige Srbije, a trener tima iz Bačke Topole Žarko Lazetić je imao poprilično "zapaljivu" izjavu.

Čukarički je nadigran sa 2:0, što daje nadu TSC-u da drugu sezonu zaredom završi kao vicešampion Srbije.

- Pokazali smo i danas da nema kalkulacija. Svi mi živimo u Srbiji i znamo šta se priča i očekuje, ko juri koje mesto i ko koga pušta i ne pušta. TSC je pokazao još jednom da apsolutno nije u tome, kao i Čukarički,. Igrali smo da pobedimo, a Čukaričkom želim da izbori Evropu do kraja. Oni, Vojvodina i Radnički su tu negde, a mi smo uspeli da se izdvojimo na vreme. Nismo pravili razliku samo u derbijima, već smo igrali u kontinuitetu dobro i nismo u poziciji da se borimo sa njima za Evropu- rekao je Žarko Lazetić posle utakmice.

FK TSC
FK TSCfoto: Starsport©

Potom je analizirao sam meč.

- Odlična utakmica sa naše strane, pre utakmice sam rekao igračima da je ovo pravi derbi. Momci su bili sjajni u svim segmentima, pokazali dobar stav na terenu i dobar govor tela. Stvorili smo mnogo dobrih situacija. Poučeni prethodnim utakmicama pokušali smo da budemo agresivniji i tek u nadoknadi je bio njihov prvi šut i prva čista šansa. Iskontrolisali smo utakmicu i pobedili. Završićemo sezonu u najboljem mogućem stilu.

Čukarički će morati da se izbori za Evropu sa Radničkim i Vojvodinom.

- Zaslužena pobeda TSC-a. Moja ekipa danas nije bila ni približna u odnosu na prethodne utakmice. Ni defanzivno ni ofanzivno. Nismo dobili nijedan duel... Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi. Probaćemo u preostala dva kola da se još dignemo i da se izborimo za Evropu. Više ne zavisi od nas nego i od drugih ekipa - rekao je šef struke Brđana Goran Stanić.

Bonus video:

00:22

Evrogol Uroševića protiv TSC

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.